300 قلم مواد غذایی فاسد از مجتمعهای بین راهی استان مرکزی کشف شد
به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی، «حسن حسینی» افزود: این مواد فاسد در بازدید مجتمعهای بین راهی در مسیر اراک- سلفچگان به ساوه شناسایی شد، به سه واحد نیز تذکر کتبی ارائه داده و یک واحد هم بهدلیل رعایت نکردن موارد بهداشتی، مهروموم شد.
وی بیان کرد: نظارتهای مشترک بر تأسیسات خدماترسان به مسافران و زائران امام راحل (ره) تشدید شده و بهصورت ویژه و شبانهروزی انجام میشود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی ادامه داد: گشتهای مشترکی با حضور ادارات حملونقل جادهای، بهداشت، استانداری، ستاد اقامه نماز، میراث فرهنگی و شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی بهمنظور نظارت بر تأسیسات بین راهی درحال انجام است.
ارسال
نظر
*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد
نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین
(فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر
شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای
نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.