عملیات برداشت کاکتوس آپونتیا (انجیر هندی) در دهلران آغاز شد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دهلران از آغاز برداشت محصول کاکتوس آپونتیا در این شهرستان خبر داد.
جلال یوسفی رئیس جهاد کشاورزی، ظهر دوشنبه 26 آبان گفت: برداشت محصول کاکتوس اپونتیا از سطح دو هکتار از اراضی دهلران انجام شد که در هر هکتار حدود دو تن میوه و بیش از پنج تن علوفه تولید شده است.
وی با اشاره به اهمیت این گیاه در شرایط کمآبی افزود: کاکتوس اپونتیا یکی از گیاهان آیندهدار در مناطق خشک و نیمهخشک است. این گیاه بهدلیل نیاز آبی بسیار پایین و مقاومت بالا در برابر خشکی، ظرفیت قابلتوجهی برای توسعه در اراضی دهلران دارد و بهخوبی با تغییرات اقلیمی منطقه سازگار شده است.
مدیر جهاد کشاورزی دهلران مزایای اقتصادی این گیاه را چشمگیر توصیف کرد و گفت: آپونتیا علاوه بر تولید میوه خوراکی، منبعی غنی برای تولید علوفه دام در شرایط کمآبی است. علوفه این گیاه رطوبت بالا و مواد مغذی مناسبی دارد، هضم آن آسان است و میتواند جایگزین مناسبی برای علوفههای پرمصرف آب باشد.
یوسفی با اشاره به برنامه توسعه کشت این محصول در دهلران تصریح کرد: نتایج موفق این مزرعه نشان میدهد که با تغییر الگوی کشت در مناطق خشک میتوان هم مصرف آب را بهطور چشمگیری کاهش داد و هم صرفه اقتصادی بیشتری برای کشاورزان ایجاد کرد.
وی در پایان تأکید کرد: با توجه به کاهش منابع آبی و تشدید خشکسالی، توسعه سطح زیرکشت گیاه آپونتیا در دهلران یکی از اولویتهای جدی بخش کشاورزی شهرستان است و میتواند به الگویی پایدار و اقتصادی برای کشاورزی مناطق خشک و نیمهخشک تبدیل شود.
جلال یوسفی رئیس جهاد کشاورزی، ظهر دوشنبه 26 آبان گفت: برداشت محصول کاکتوس اپونتیا از سطح دو هکتار از اراضی دهلران انجام شد که در هر هکتار حدود دو تن میوه و بیش از پنج تن علوفه تولید شده است.
وی با اشاره به اهمیت این گیاه در شرایط کمآبی افزود: کاکتوس اپونتیا یکی از گیاهان آیندهدار در مناطق خشک و نیمهخشک است. این گیاه بهدلیل نیاز آبی بسیار پایین و مقاومت بالا در برابر خشکی، ظرفیت قابلتوجهی برای توسعه در اراضی دهلران دارد و بهخوبی با تغییرات اقلیمی منطقه سازگار شده است.
مدیر جهاد کشاورزی دهلران مزایای اقتصادی این گیاه را چشمگیر توصیف کرد و گفت: آپونتیا علاوه بر تولید میوه خوراکی، منبعی غنی برای تولید علوفه دام در شرایط کمآبی است. علوفه این گیاه رطوبت بالا و مواد مغذی مناسبی دارد، هضم آن آسان است و میتواند جایگزین مناسبی برای علوفههای پرمصرف آب باشد.
یوسفی با اشاره به برنامه توسعه کشت این محصول در دهلران تصریح کرد: نتایج موفق این مزرعه نشان میدهد که با تغییر الگوی کشت در مناطق خشک میتوان هم مصرف آب را بهطور چشمگیری کاهش داد و هم صرفه اقتصادی بیشتری برای کشاورزان ایجاد کرد.
وی در پایان تأکید کرد: با توجه به کاهش منابع آبی و تشدید خشکسالی، توسعه سطح زیرکشت گیاه آپونتیا در دهلران یکی از اولویتهای جدی بخش کشاورزی شهرستان است و میتواند به الگویی پایدار و اقتصادی برای کشاورزی مناطق خشک و نیمهخشک تبدیل شود.
ارسال
نظر
*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد
نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین
(فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر
شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای
نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.