گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:90410
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد:

تولیدات دامی همدان 2 برابر سرانه مصرف است

تولیدات دامی همدان 2 برابر سرانه مصرف است


علی دولو یکشنبه 9 دی‌ماه در جمع خبرنگاران از افزایش دوبرابری میزان تولید به سرانه مصرف تولیدات دامی در این استان خبر داد و ابراز کرد: تولید مازاد استان به استان‌های همسایه ارسال می‌شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه بیشتر محصولاتی که از استان همدان به کشورهای خارجی صادر می‌شود فرآورده‌های لبنی است، اظهار کرد: در استان همدان سالانه 30 هزار تُن گوشت قرمز، 69 هزار تُن گوشت مرغ، 20 هزار تُن تخم‌ مرغ، چهار هزار و 380 تُن عسل و 386 هزار تُن شیر تولید می‌شود که سایر محصولات نیز 39 هزار تُن است.
وی ظرفیت‌های دامپروری استان همدان را بسیار زیاد دانست و افزود: وجود ذخایر ارزشمند ژنتیکی دامی ازجمله توانایی‌های این استان است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اظهار کرد: وجود نژاد گوسفند «مهربان» در استان با اهمیت بوده و به همین دلیل طرح‌های حفاظت و توسعه این ذخیره ارزشمند در استان درحال اجرا است.
دولو با بیان اینکه ایجاد گله‌های خالص نژاد گوسفند «مهربان» با انجام عملیات اصلاح نژادی از مهم‌ترین طرح‌های دامپروری استان است که هنوز هم ادامه دارد، گفت: 266 واحد گاو شیری با ظرفیت 14 هزار تُن، 280 واحد گوساله پرواری با ظرفیت 19 هزار تُن، 98 واحد بره پرواری با ظرفیت 45 هزار تُن، 13 واحد گوسفند با ظرفیت هشت هزار و 600 رأس و 450 واحد مرغ گوشتی از ظرفیت‌های استان است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان تعداد دام سبک در استان را دو میلیون و 400 هزار رأس و دام سنگین را 147 هزار رأس برشمرد.

ارسال نظر

سوال: جمع یک و دو؟ 3

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار