شناسه خبر:75192
1402/8/7 11:28:59

سپهرغرب، گروه خبر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از افزایش 64 درصدی جوجه‌ریزی استان طی مهرماه نسبت به مدت مشابه سال پیش خبر داد و گفت: 6 هزار و 224 تُن تولید گوشت مرغ استان در ماه گذشته بوده که این میزان، دو هزار و 430 تُن نسبت به مهرماه سال پیش افزایش داشته است.

به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، رضا بهراملو با بیان اینکه استان نسبت به برنامه جوجه‌ریزی کشور در مهرماه عملکرد 104 درصدی داشته است، اظهار کرد: میزان جوجه‌ریزی استان در ماه گذشته سه میلیون و 143 هزار قطعه گزارش شده که بیش از میانگین کشوری بوده است.وی با اشاره به اینکه میانگین تحقق تعهد جوجه‌ریزی مهرماه در کشور 88 درصد بوده است، افزود: تلاش برای افزایش جوجه‌ریزی و تولید گوشت مرغ در همدان مضاعف است که دراین‌بین تولیدگنندکان نقش بسزایی دارند.

بهراملو با تأکید بر اینکه میزان جوجه‌ریزی در مهرماه سال‌ جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 64 درصد رشد داشته است، یادآور شد: عملکرد جوجه‌ریزی طی مهرماه در شهرستان‌های تویسرکان 154 درصد، رزن و درگزین 116 درصد، ملایر 113 درصد و اسدآباد 98 درصد بود.

این مقام مسئول به برش شهرستانی برنامه جوجه‌ریزی آبان‌ماه در استان اشاره کرد و افزود: برنامه هر شهرستان نسبت به میزان جوجه‌ریزی در آبان‌ماه جاری تعیین و ابلاغ شده؛ اگرچه برنامه‌های تولید گوشت مرغ تا پایان سال تدوین شده است.

شناسه خبر 75192