شناسه خبر:73952
1402/7/5 11:01:52

سپهرغرب، گروه خبر: سرپرست مدیریت طیور سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از تولید 30 هزار و 240 تُن گوشت مرغ در 6 ماهه نخست امسال خبر داد و گفت: در نیمه نخست امسال 15 میلیون و 272 هزار و 856 قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ استان صورت گرفت.

میثم پورطلوعی با بیان اینکه در 6 ماهه نخست امسال میزان جوجه‌ریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته دو میلیون قطعه بیشتر بوده است، اظهار کرد: در نیمه دوم سال برنامه داریم به‌طور میانگین ماهانه دو میلیون و 700 هزار قطعه جوجه‌ریزی در استان انجام شود.

وی با اشاره به اینکه در 6 ماهه نخست سال گذشته 13 میلیون و 383 هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری استان صورت گرفته بود، یادآور شد: در 6 ماهه نخست سال گذشته 26 هزار و 498 تُن گوشت مرغ در استان همدان تولید شد.

پورطلوعی با بیان اینکه تولید گوشت در 6 ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 14 درصد رشد داشته است و درحال حاضر مشکلی در تأمین مرغ نداریم، تصریح کرد: مردادماه امسال برنامه جوجه‌ریزی استان سه میلیون و 120 هزار قطعه بود که سه میلیون و 600 هزار تُن جوجه‌ریزی شد؛ اما در شهریورماه جوجه‌ریزی استان کاهش یافته و به دو میلیون و 260 هزار قطعه رسید.

وی با تأکید بر اینکه بنا داریم میزان جوجه‌ریزی استان در 6 ماهه دوم سال از دو میلیون و 700 هزار قطعه کمتر نباشد، خاطرنشان کرد: در 6 ماهه نخست امسال 638 واحد پرورش مرغ جوجه‌ریزی داشتند و درحال حاضر نیز از 540 واحد مرغ گوشتی استان 440 واحد آماده به کار هستند.

پورطلوعی با بیان اینکه ماهانه 130 واحد جوجه‌ریزی داشته باشند کفاف نیاز استان را می‌دهد، افزود: نیاز روزانه استان همدان به‌صورت میانگین 150 تُن است که یا از طریق پشتیبانی امور دام خریداری و یا به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.

وی درباره علت کاهش جوجه‌ریزی شهریورماه گفت: واحدهای فعال دو ماه درگیر می‌شوند و تا 70 روز نمی‌توانند جوجه‌ریزی کنند؛ به همین علت میزان جوجه‌ریزی در شهریورماه کاهش داشت. ضمن اینکه عدم تأمین نهاده از سوی شرکت‌های واردکننده نهاده‌های دامی نیز باعث کاهش جوجه‌ریزی در این مقطع شد.

 

شناسه خبر 73952