گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:94843

کیفیت نان استان مرکزی زیر ذره‌بین ستاد امر به معروف و نهی از منکر

کیفیت نان استان مرکزی زیر ذره‌بین ستاد امر به معروف و نهی از منکر

حجت‌الاسلام مصطفی فرخی روز دوشنبه ضمن اشاره به نبود کیفیت لازم در تولید نان و تاثیر این موضوع در سلامت و مرگ زودهنگام مردم، افزود: ثابت ماندن تعداد 90 نانوایی پخت و عرضه نان سالم در استان مورد قبول نیست و دستگاه‌های مرتبط باید اقدامات سریع‌تری در ترویج و تولید نان کامل داشته باشند.
وی ادامه داد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر به عنوان نهاد ناظر بر عملکرد دستگاه‌ها در تولید و عرضه نان کامل در نظر گرفته شده است و نظارت و مطالبه در تولید این نان به صورت دقیق پیگیری می‌شود.
دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان مرکزی عنوان کرد: نشست ستاد نان کامل به صورت دوره 2 ماهه برگزار و دستگاه‌های مرتبط موظف به ارائه گزارش کامل از اقدامات در این خصوص هستند، نظارت صرفا به بررسی گزارش‌ها محدود نمی‌شود و نتیجه اقدام با ارزیابی نانوایی‌ها و استقبال مردم از نان کامل نیز مورد ارزیابی دقیق قرار می‌گیرد.
حجت‌الاسلام فرخی تاکید کرد: تعداد نانوایی‌های عرضه نان کامل باید اضافه و از طرفی شرایط برای استفاده مردم از این نان فراهم شود.
وی خاطرنشان کرد: گندم، مهمترین ماده غذایی بشر است که می‌توان گفت تاکنون نتوانسته‌اند برای آن جایگزینی بیابند، و از نظر پروتئین و سایر مواد کالری‌زا در ردیف بهترین و سالم‌ترین موادغذایی قرار دارد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی اظهار کرد: متاسفانه روند نامناسبی اکنون در کشور ما در حال اجرا است، ️آسیاب‌های جدید برقی چنان با حرارت و شدتی پوست ویتامین‌دار و مواد اصلی غذایی از گندم، برنج و جو را جدا می‌کنند که می‌توان گفت قبل از نان شدن مرده‌اند. ️

ارسال نظر

سوال: پنج منهای دو؟ 3

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار