گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:71024

476 کیلو گوشت قربانی در همدان از چرخه مصرف خارج شد

476 کیلو گوشت قربانی در همدان از چرخه مصرف خارج شد

امیرحسین نقی‌پور اظهار کرد: در عید سعید قربان دو هزار و 545 رأس دام زنده و لاشه دام قربانی‌شده در سطح استان همدان توسط دامپزشکی مورد بازرسی و معاینه قرار گرفت که از تعداد 476 کیلوگرم گوشت قربانی دارای آلودگی انگلی ضبط و از چرخه مصرف خارج شد.
وی با بیان اینکه خروج از مصرف این میزان گوشت قربانی و ذبح‌شده به معنای معدوم‌سازی کامل لاشه دام نیست، افزود: با معاینه لازم، برخی از قسمت‌های دارای آلودگی انگلی لاشه‌های دام ازجمله کبد، ریه و کلیه نیازمند اصلاح و حذف بوده که با اقدام به این کار، قسمت آلوده از لاشه دام حذف می‌شود.
نقی‌پور تصریح کرد: در عید قربان 36 گروه ثابت و سیار دامپزشکی در سطح استان همدان شامل 23 دامپزشک، 42 بازرس بهداشت گوشت و 15 ناظر شرعی برای ارائه خدمات فرآیند نظارت بر ذبح شرعی و بهداشتی دام‌های قربانی شهروندان استان همکاری داشتند.
وی در ادامه با اشاره به بیماری‌های مشترک‌ بین انسان و دام ازجمله تب کریمه کنگو، تصریح کرد: لاشه‌‌های دام باید تا 24 ساعت پس از ذبح و آلایشات آن مانند دل، جگر و قلوه دست ‌کم تا 48 ساعت در دمای یخچال (صفر تا چهار درجه) نگهداری و سپس مصرف شوند.

ارسال نظر

سوال: عدد هفت بعلاوه دو؟ 9

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار