1397/7/15 10:56:31
معاون فرهنگی سپاه انصارالحسین (ع) همدان:

حماسه 30 مهرماه مبنا و محور مبارزات در همدان

سپهرغرب، گروه خبر - طیبه اسدبیگی: معاون فرهنگی سپاه انصارالحسین (ع) همدان با بیان اینکه در حماسه بزرگ دو شهید داده‌ایم، گفت: حماسه 30 مهرماه مبنا و محور مبارزات در همدان است.
نخستین جلسه ستاد بزرگداشت حماسه 30 مهرماه روز گذشته در استانداری همدان تشکیل شد.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری همدان در این جلسه با اشاره به نقش دانش‌آموزان به‌ویژه دانش‌آموزان همدانی در برهه‌های مختلف نظام و تثبیت جمهوری اسلامی، ابراز کرد: دانش‌آموزان همواره نقش کلیدی در همراهی انقلابیون و فرماندهان جنگ ایفا کرده‌اند.
مهرداد نادری‌فر گفت: امروز تکلیف و رسالت همه ماست که رشادت‌ها و از جان گذشتگی‌ها برای حفظ نظام و انقلاب را گرامی داشته و به نسل آینده منتقل کنیم.
وی بیان کرد: شهدا تکلیفشان را به‌خوبی انجام داده‌اند؛ باید به این سؤال که آیا ما نیز به تکلیف خود که زنده نگه‌داشتن یاد آنان است خوب عمل کرده‌ایم، پاسخ دهیم.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری همدان با اشاره به نقش ولایت‌پذیری، ولایت‌محوری و حضور مؤثر روحانیت در جریان انقلاب، اظهار کرد: باید نقش رهبران دینی در استان و تبعیتشان از ولایت را به‌خوبی برجسته کنیم.
نادری‌فر اذعان کرد: حماسه 20 مهرماه باید نسبت به سال گذشته باشکوه‌تر و با برنامه‌تر برگزار شود.
وی با تأکید بر نقش مؤثر تبلیغات، به اسارت 22 دانش‌آموز کرمانی و چاپ کتاب آن 22 نفر اشاره کرد و افزود: امروز کمتر کسی در کشور وجود دارد که اسم این کتاب را نشنیده باشد، این مهم نتیجه اطلاع‌رسانی و تبلیغات درست است.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری همدان با تأکید بر اینکه باید رویکرد فرااستانی داشته باشیم و این حماسه مهم را در کل کشور تبیین کنیم، اذعان کرد: باید از تریبون‌های مختلف این حادثه و حماسه را برای مردم بیان کرده و آن را به گفتمان تبدیل کنیم.
نادری‌فر از پیشنهاد اعضای این ستاد مبنی بر دیدار دانش‌آموزان با رهبر معظم انقلاب استقبال کرد و افزود: طبق روال سال‌های گذشته که این دیدار در 13 آبان اتفاق می‌افتاده، خواهشمندیم که مسئولین مربوطه هماهنگی‌های لازم را به عمل آورند تا این دیدار در 30 مهرماه باشد.
وی با اشاره به تهدیدات و فشار‌های اخیر دشمن، ابراز کرد: در شرایط فعلی تکلیف ما اتحاد و همبستگی بوده که این امر نقطه‌ضعف دشمن است و از آن واهمه دارد.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری همدان با اشاره به آغاز تحریم‌های آمریکا از 13 آبان‌ماه سال جاری، پیشنهاد داد: روز 13 آبان‌ماه مراسمی با حضور 275 هزار معلم و دانش‌آموز داشته باشیم که با این حرکت اتحاد و همبستگی‌های خود را به همه نشان دهیم.
معاون فرهنگی سپاه انصارالحسین (ع) همدان به دو شهید این حماسه بزرگ در استان اشاره کرد و گفت: حماسه 30 مهرماه مبنا و محور مبارزات در همدان است.
علی بقایی با اشاره به اختلاف‌نظرهای موجود در رابطه با نام‌گذاری روز همدان، ابراز کرد: بهتر است 30 مهرماه را روز شهرستان همدان و سالروز تولد بوعلی سینا را به‌عنوان روز استان همدان نام‌گذاری کنند.
وی با اشاره به عدم آگاهی کافی مردم در رابطه با حادثه 30 مهرماه، ابراز کرد: بانوی مبارز همدانی و تنها فرمانده سپاه زن در تاریخ ایران شهید طاهره دباغ، اولین دادستان انقلاب شهید قدوسی و... از افتخارات همدان هستند که باید با بازخوانی هویت همدان، استان را بیشتر و بهتر به همگان معرفی کنیم.
معاون فرهنگی سپاه انصارالحسین (ع) همدان با اینکه در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی هستیم، افزود: باید از 30 مهرماه کارهای سلسله‌واری را آغاز کنیم تا بتوانیم به تبیین هرچه بهتر نقش همدان در انقلاب و دفاع مقدس بپردازیم.
مسئول اتحادیه انجمن‌های دانش‌آموزی استان همدان با توضیحاتی درباره حماسه 30 مهرماه، اذعان کرد: پس از شایعه خبر هتک حرمت به دانش‌آموزان دختر توسط شهربانی، دانش‌آموزان از دبیرستان‌های مختلف به‌طور گروهی در مسیرهای منتهی به بازار و میدان مرکزی شهر به حرکت درآمدند که محل تجمع آن‌ها خیابان شهدا بود.
صالح جباری ادامه داد: عوامل امنیتی با شلیک کردن از بلندی ساختمان هتل کاخ قدیم و یاس فعلی واقع در ابتدای خیابان شهدا، سعی در متفرق کردن دانش‌آموزان داشتند که دو نفر را به شهادت رساندند.
وی تصریح کرد: در ادامه همین حادثه موج اعتراضات در کشور گسترش یافت، به‌طوری‌ که بعد از 30 مهرماه یعنی در 13 آبان 57، دانش‌آموزان تهرانی در حمایت از دانش‌آموزان همدانی تظاهرات کردند.

مسئول اتحادیه انجمن‌های دانش‌آموزی استان همدان به اجرای برنامه‌های متنوع در این روز اشاره و اذعان کرد: اجرای تئاتر و سرود، بازدید دانش‌آموزان از باغ‌موزه دفاع مقدس، مطرح کردن این حماسه بزرگ قبل از خطبه‌های نماز جمعه، اجرای جشنواره دانش‌آموزی به‌صورت گسترده و استانی و درخواست برای ثبت در تقویم ملی، ازجمله برنامه‌هایی است که در این روز داریم.
جباری با اشاره به تقدیر از رسانه‌های فعال که یکی دیگر از برنامه‌های این ستاد در 30 مهرماه است، افزود: از رسانه‌ها می‌خواهیم تا با شاهدان عینی این واقعه گفتگو داشته و در راستای معرفی و اطلاع‌رسانی این روز مهم در استان، تلاش کنند.
وی از شهرداری خواست تا تبلیغات شهری را هرچه بهتر انجام داده و وسیله ایاب و ذهاب دانش‌آموزان را در این روز فراهم کنند.
مسئول اتحادیه انجمن‌های دانش‌آموزی استان همدان به لزوم همکاری صداوسیما و دیگر رسانه‌ها اشاره کرد و گفت: در بحث تیزر تبلیغاتی و زیرنویس تلویزیون به کمک صداوسیمای استان نیاز داریم.