گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:98444
رئیس اتاق بازرگانی شهرستان:

تویسرکان گواهینامه جهانی شدن گردوی خود را در ایتالیا تحویل می‌گیرد

تویسرکان گواهینامه جهانی شدن گردوی خود را در ایتالیا تحویل می‌گیرد
رئیس اتاق بازرگانی تویسرکان گفت: تویسرکان به عنوان شهر جهانی گردو، گواهینامه رسمی جهانی شدن گردوی خود را طی برگزاری مراسمی در شهر رُم ایتالیا تحویل می‌گیرد.
عبدالله قمری ابراز کرد: نظام سنتی کاشت، داشت و برداشت گردوی شهرستان تویسرکان پس از ارائه اسناد و مدارک لازم و حضور وبازدید نماینده رسمی سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد و خوار و بار جهانی(فائو) از تویسرکان در سال 1402 در این سازمان ثبت جهانی شد.
وی اضافه کرد: روز جمعه 2 آبان هفته جاری گواهینامه رسمی این ثبت جهانی به رئیس اتاق بازرگانی تویسرکان به عنوان نماینده از سوی مردم تویسرکان در شهر رُم ایتالیا تحویل داده می‌شود.
قمری ادامه داد: محصول گردو علاوه بر برخورداری از مرغوبیت ویژه و خاص و کیفیت و طعم ممتاز با تمدن، مذهب، فرهنگ، رسوم، آیین و متن زندگی مردم شهرستان تویسرکان پیوندی ناگسستنی دارد که می‌بایست این حقیقت با ارائه مقاله‌های معتبر علمی و دقیق و مستندات عینی به سازمان خوار و بار جهانی(فائو) اثبات می‌شد.
وی خاطرنشان کرد: در نهایت پس از مدت‌ها پیگیری از سوی مجموعه مسئولان و مردم شهرستان تویسرکان، کمیته ارزیابی و نماینده رسمی فائو با حضور در تویسرکان، مدارک و مستندات ارائه شده را تایید کردند.
قمری با بیان اینکه ثبت جهانی گردوی تویسرکان یک واقعیت بسیار مهم و ارزشمند است که باید خیلی بیشتر از این‌ها درباره آن فعالیت‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی انجام می‌شد، تصریح کرد: سه رویداد بسیار مهم و اثر گذار در مورد گردوی تویسرکان به نوعی مورد کم توجهی قرار گرفته که شامل ثبت گردوی تویسرکان در سازمان مالکیت فکری جهانی در سال 96، خواهرخواندگی تویسرکان با شهر نیکسار ترکیه به عنوان یکی از قطب‌های بزرگ تولید گردو در جهان و در نهایت ثبت گردوی تویسرکان در سازمان خوار و بار جهانی(فائو) می‌شود.
رئیس اتاق بازرگانی تویسرکان اظهار کرد: در سفر به شهر رم، سوغات و محصولات برجسته تویسرکانی مانند شاطه حلوایی، حلوا مغزی، گرده مغزی، غذای محلی گل سینه و خورش فسنجان و آش رشته سماق نیز از سوی تویسرکان عرضه و معرفی می‌شود.
وی با تاکید بر اینکه برای افزایش سطح بازدهی تولید گردو در باغ‌های شهرستان تویسرکان باید بیش از پیش از روش‌های نوین و تجاری‌سازی استفاده و با عبور از برخی روش‌های سنتی باغ‌ها را اصلاح کنیم، خاطرنشان کرد: ایجاد نشان ویژه تجاری(برند سازی)، توسعه زنجیره کامل صنعت بسته‌بندی و ادامه سرشاخه‌کاری و پیوندزنی به ویژه در قسمت تاج درختان گردو با استفاده از ارقام مقاوم در برابر سرمای زودرس بهاری و در عین حال بومی و محلی موجب می‌شود تا گردوی تویسرکان تجاری سازی شود.
ارسال نظر

سوال: بزرگ‌ترین عدد یک رقمی؟ * 9

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار