تولید سالیانه 342 تُن گوشت بوقلمون در بهار
مسئول امور دام و طیور جهاد کشاورزی شهرستان بهار از تولید سالیانه 342 تُن گوشت بوقلمون در این شهرستان خبر داد.
ولیالله گودینی با اشاره به رتبه نخست شهرستان بهار در سطح استان در تولید گوشت بوقلمون، اظهار کرد: شهرستان بهار دارای پنج واحد فعال پرورش بوقلمون با 50 هزار و 240 قطعه جوجهریزی بوده که این واحدها دارای سالیانه 342 تُن تولید گوشت بوقلمون هستند.
وی افزود: گوشت بوقلمون تولیدشده شهرستان بهار علاوهبر مصرف استان به سایر استانها نیز ارسال میشود.
گودینی با اشاره به توجیه اقتصادی و درآمدزایی بالا و اشتغال پرورش بوقلمون برای سرمایهگذاری، گفت: افرادی که تمایل به سرمایهگذاری در این حوزه دارند، مطمئنا سرمایهگذاری خوبی را از نظر درآمدزایی و توجیه اقتصادی طرح پیش رو خواهند داشت.
وی بیان اینکه بازار گوشت بوقلمون در کشور تأمین است، تأکید کرد: نیاز است که با توجه به خواص گوشت بوقلمون با فرهنگسازی لازم مصرف گوشت بوقلمون به ویژه در فصول سرد پاییز و زمستان در سبد غذایی خانوادههای ایرانی بیش از پیش جا داده شود.
گودینی تصریح کرد: گوشت بوقلمون منبع غنی از سلنیوم، روی، ویتامینهای B12 و B6 بوده که در تقویت سیستم ایمنی بدن و سلامت متابولیسم نقش حیاتی دارد.
وی اضافه کرد: سن کشتار بوقلمون نر حدود 14 تا 22 هفتگی و بوقلمون ماده 14 تا 16 هفتگی است و معمولاً بهطور میانگین در این سن بوقلمون نر 10 تا 20 و بوقلمون ماده 6 تا 12 کیلوگرم وزن دارد، ضمن اینکه معمولاً بازدهی لاشه بوقلمون بسیار بالا است و یک بوقلمون زنده حدود 75 تا 85 کیلوگرم وزن دارد.
ولیالله گودینی با اشاره به رتبه نخست شهرستان بهار در سطح استان در تولید گوشت بوقلمون، اظهار کرد: شهرستان بهار دارای پنج واحد فعال پرورش بوقلمون با 50 هزار و 240 قطعه جوجهریزی بوده که این واحدها دارای سالیانه 342 تُن تولید گوشت بوقلمون هستند.
وی افزود: گوشت بوقلمون تولیدشده شهرستان بهار علاوهبر مصرف استان به سایر استانها نیز ارسال میشود.
گودینی با اشاره به توجیه اقتصادی و درآمدزایی بالا و اشتغال پرورش بوقلمون برای سرمایهگذاری، گفت: افرادی که تمایل به سرمایهگذاری در این حوزه دارند، مطمئنا سرمایهگذاری خوبی را از نظر درآمدزایی و توجیه اقتصادی طرح پیش رو خواهند داشت.
وی بیان اینکه بازار گوشت بوقلمون در کشور تأمین است، تأکید کرد: نیاز است که با توجه به خواص گوشت بوقلمون با فرهنگسازی لازم مصرف گوشت بوقلمون به ویژه در فصول سرد پاییز و زمستان در سبد غذایی خانوادههای ایرانی بیش از پیش جا داده شود.
گودینی تصریح کرد: گوشت بوقلمون منبع غنی از سلنیوم، روی، ویتامینهای B12 و B6 بوده که در تقویت سیستم ایمنی بدن و سلامت متابولیسم نقش حیاتی دارد.
وی اضافه کرد: سن کشتار بوقلمون نر حدود 14 تا 22 هفتگی و بوقلمون ماده 14 تا 16 هفتگی است و معمولاً بهطور میانگین در این سن بوقلمون نر 10 تا 20 و بوقلمون ماده 6 تا 12 کیلوگرم وزن دارد، ضمن اینکه معمولاً بازدهی لاشه بوقلمون بسیار بالا است و یک بوقلمون زنده حدود 75 تا 85 کیلوگرم وزن دارد.
ارسال
نظر
*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد
نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین
(فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر
شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای
نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.