همدان سالانه 60 هزار سیر و موسیر روانه بازار میکند
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: استان همدان سالانه بیش از 60 هزار تُن محصول سیر و موسیر را روانه بازار میکند و جایگاه اول کشوری در تولید این محصول را از آنِ خود کرده است.
رضا بهراملو ظهر روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در سالن شهیدخواستان اظهار کرد: استان همدان بار دیگر جایگاه خود را بهعنوان قطب تولید محصولات زراعی خانواده سیر در کشور تثبیت کرد و مجموع کشت سیر و موسیر در سطح استان به مرز سه هزار و 500 هکتار در سال میرسد که سهم قابل توجهی از تولید ملی را به خود اختصاص میدهد.
وی اضافه کرد: شهرستان اسدآباد بهعنوان یکی از مراکز مهم کشاورزی استان، کانون کشت گونه ارزشمند موسیر در منطقه است و این کشت منطقهای و بومی که گاه بهصورت تودهای انجام میشود، بهدلیل ویژگیهای خاص خاک و اقلیم منطقه، از مرغوبیت زیادی برخوردار است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اظهار کرد: درمجموع استان همدان سالانه بیش از 60 هزار تُن محصول سیر و موسیر را روانه بازار میکند و بر این اساس، جایگاه اول کشوری در تولید این محصول را به خود اختصاص داده است.
وی ادامه داد: این موفقیت نهتنها نشاندهنده ظرفیت کشاورزان منطقه است، بلکه تأکیدی بر اهمیت حفظ و توسعه این محصول استراتژیک است.
بهراملو با بیان اینکه این استان رتبه اول تولید سیر کشور را دارد، اذعان کرد: سیر استان همدان بهلحاظ عطر و طعم بینظیر بوده و سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامینهای B2، B1 و B3 است.
وی گفت: سیر همدان با ویژگیهایی نظیر مرغوبیت بالا، طعم، بو و مزه منحصربهفرد شاخصهای تأثیرگذاری دارد که مورد قبول ذائقه مردم در سطح ملی و بینالمللی است.
رضا بهراملو ظهر روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در سالن شهیدخواستان اظهار کرد: استان همدان بار دیگر جایگاه خود را بهعنوان قطب تولید محصولات زراعی خانواده سیر در کشور تثبیت کرد و مجموع کشت سیر و موسیر در سطح استان به مرز سه هزار و 500 هکتار در سال میرسد که سهم قابل توجهی از تولید ملی را به خود اختصاص میدهد.
وی اضافه کرد: شهرستان اسدآباد بهعنوان یکی از مراکز مهم کشاورزی استان، کانون کشت گونه ارزشمند موسیر در منطقه است و این کشت منطقهای و بومی که گاه بهصورت تودهای انجام میشود، بهدلیل ویژگیهای خاص خاک و اقلیم منطقه، از مرغوبیت زیادی برخوردار است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اظهار کرد: درمجموع استان همدان سالانه بیش از 60 هزار تُن محصول سیر و موسیر را روانه بازار میکند و بر این اساس، جایگاه اول کشوری در تولید این محصول را به خود اختصاص داده است.
وی ادامه داد: این موفقیت نهتنها نشاندهنده ظرفیت کشاورزان منطقه است، بلکه تأکیدی بر اهمیت حفظ و توسعه این محصول استراتژیک است.
بهراملو با بیان اینکه این استان رتبه اول تولید سیر کشور را دارد، اذعان کرد: سیر استان همدان بهلحاظ عطر و طعم بینظیر بوده و سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامینهای B2، B1 و B3 است.
وی گفت: سیر همدان با ویژگیهایی نظیر مرغوبیت بالا، طعم، بو و مزه منحصربهفرد شاخصهای تأثیرگذاری دارد که مورد قبول ذائقه مردم در سطح ملی و بینالمللی است.
ارسال
نظر
*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد
نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین
(فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر
شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای
نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.