مدیر جهاد کشاورزی دهلران؛
برداشت طالبی از مزارع دهلران آغاز شد
مدیر جهاد کشاورزی دهلران گفت: برداشت محصول طالبی از 150 هکتار از مزارع شهرستان دهلران آغاز شد.
جلال یوسفی با اعلام این خبر اظهار کرد: دهلران در مجموع 409 هکتار سطح زیرکشت خربزه و طالبی دارد که از این میزان، 150 هکتار به کشت طالبی اختصاص یافته است، عملکرد متوسط محصول تولیدی طالبی امسال 39 تن در هکتار برآورد میشود که نشاندهنده مدیریت صحیح مزارع است.
وی با اشاره به کیفیت بالای محصول خاطرنشان کرد: دهلران بهدلیل اقلیم مناسب برای محصولات جالیزی و خاک حاصلخیز، زمینه تولید محصول طالبی با کیفیت مطلوب و طعم شیرین را فراهم کرده است، مزارع طالبی شهرستان علاوه بر تأمین بخشی از بازار داخلی، نقش مهمی در اشتغال فصلی و افزایش درآمد کشاورزان منطقه دارند.
مدیر جهاد کشاورزی دهلران همچنین تصریح کرد: شهرستان دهلران در مجموع 1200 هکتار سطح زیرکشت سبزی و صیفی دارد که شامل محصولاتی مانند هندوانه، خربزه، طالبی، سیبزمینی، پیاز، خیار و سایر محصولات صیفی است، این گستردگی و تنوع، دهلران را به یکی از قطبهای تولید سبزی و صیفی در استان تبدیل کرده است.
یوسفی با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف آب در این مزارع گفت: با توجه به مصرف زیاد آب در تولید سبزی و صیفیجات، کشاورزان دهلرانی با رویآوردن به اقداماتی همچون استفاده از سیستمهای نوین آبیاری و کشت زیر پلاستیک، توانستهاند تا حد زیادی مصرف آب در سطح مزارع را کاهش و همزمان بهرهوری و عملکرد محصول را افزایش دهند و انتظار میرود این روند در سالهای آینده نیز ادامه یابد.
جلال یوسفی با اعلام این خبر اظهار کرد: دهلران در مجموع 409 هکتار سطح زیرکشت خربزه و طالبی دارد که از این میزان، 150 هکتار به کشت طالبی اختصاص یافته است، عملکرد متوسط محصول تولیدی طالبی امسال 39 تن در هکتار برآورد میشود که نشاندهنده مدیریت صحیح مزارع است.
وی با اشاره به کیفیت بالای محصول خاطرنشان کرد: دهلران بهدلیل اقلیم مناسب برای محصولات جالیزی و خاک حاصلخیز، زمینه تولید محصول طالبی با کیفیت مطلوب و طعم شیرین را فراهم کرده است، مزارع طالبی شهرستان علاوه بر تأمین بخشی از بازار داخلی، نقش مهمی در اشتغال فصلی و افزایش درآمد کشاورزان منطقه دارند.
مدیر جهاد کشاورزی دهلران همچنین تصریح کرد: شهرستان دهلران در مجموع 1200 هکتار سطح زیرکشت سبزی و صیفی دارد که شامل محصولاتی مانند هندوانه، خربزه، طالبی، سیبزمینی، پیاز، خیار و سایر محصولات صیفی است، این گستردگی و تنوع، دهلران را به یکی از قطبهای تولید سبزی و صیفی در استان تبدیل کرده است.
یوسفی با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف آب در این مزارع گفت: با توجه به مصرف زیاد آب در تولید سبزی و صیفیجات، کشاورزان دهلرانی با رویآوردن به اقداماتی همچون استفاده از سیستمهای نوین آبیاری و کشت زیر پلاستیک، توانستهاند تا حد زیادی مصرف آب در سطح مزارع را کاهش و همزمان بهرهوری و عملکرد محصول را افزایش دهند و انتظار میرود این روند در سالهای آینده نیز ادامه یابد.
ارسال
نظر
*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد
نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین
(فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر
شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای
نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.