رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی ایلام:
برداشت زعفران در ایستگاه تحقیقاتی چرداول آغاز شد
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان ایلام گفت: همزمان با آغاز فصل برداشت، عملیات جمعآوری زعفران در ایستگاه تحقیقاتی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی ایلام آغاز شد.
علی نجفیفر با اشاره به افزایش عملکرد مزرعه اظهار کرد: گیاه زعفران که به آب کمی نیاز دارد و در برابر خشکسالی مقاوم است، میتواند بهعنوان محصولی راهبردی و جایگزین برای محصولهای پر آببری مانند گندم و برنج جای خود را باز کند.
وی خاطرنشان کرد: استان ایلام با تنوع آب و هوایی و خاک مناسب قابلیتهای بسیار مطلوبی برای کاشت زعفران دارد.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان ایلام توضیح داد: ما حدود 200 هزار هکتار اراضی دیم کمبازده با ارزش افزوده بسیار پایین در استان داریم که زعفران میتواند بخش عمدهای از این اراضی رو به خود اختصاص دهد و این محصول، قابلیت این را دارد که در بعضی از مناطق استان جهش اقتصادی به وجود بیاورد.
نجفیفر گفت: برآورد ما در هر هکتار این است که حدود 500 میلیون تا یک میلیارد تومان بهطور میانگین درآمدزایی داشته باشیم.
برداشت زعفران تا پایان آذر ادامه دارد.
علی نجفیفر با اشاره به افزایش عملکرد مزرعه اظهار کرد: گیاه زعفران که به آب کمی نیاز دارد و در برابر خشکسالی مقاوم است، میتواند بهعنوان محصولی راهبردی و جایگزین برای محصولهای پر آببری مانند گندم و برنج جای خود را باز کند.
وی خاطرنشان کرد: استان ایلام با تنوع آب و هوایی و خاک مناسب قابلیتهای بسیار مطلوبی برای کاشت زعفران دارد.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان ایلام توضیح داد: ما حدود 200 هزار هکتار اراضی دیم کمبازده با ارزش افزوده بسیار پایین در استان داریم که زعفران میتواند بخش عمدهای از این اراضی رو به خود اختصاص دهد و این محصول، قابلیت این را دارد که در بعضی از مناطق استان جهش اقتصادی به وجود بیاورد.
نجفیفر گفت: برآورد ما در هر هکتار این است که حدود 500 میلیون تا یک میلیارد تومان بهطور میانگین درآمدزایی داشته باشیم.
برداشت زعفران تا پایان آذر ادامه دارد.
ارسال
نظر
*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد
نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین
(فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر
شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای
نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.