گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:98637

جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری کردستان 15 درصد رشد یافت

جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری کردستان 15 درصد رشد یافت
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغداری این استان از ابتدای سال جاری تا اواخر آبان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 15 درصد رشد یافت.
سید مادح حسامی روز شنبه اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا 28 آبان 39 میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان انجام شد که این میزان نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته 15 درصد افزایش یافت.
وی ادامه داد: در این مدت 80 هزار و 864 تُن گوشت مرغ در استان تولید شده که پیش‌بینی می‌شود این میزان تا پایان سال به 115 هزار تُن برسد.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به اینکه سرانه مصرف گوشت مرغ در استان 35 کیلوگرم است، افزود: 65 درصد از تولید گوشت مرغ در استان نیاز مردم منطقه را تأمین می‌کند و 35 درصد مازاد آن به دیگر نقاط کشور حمل می‌شود.
حسامی یادآور شد: 744 واحد مرغداری به ظرفیت 15 میلیون و 600 هزار قطعه در دوره در استان وجود دارد که از این تعداد 722 واحد به ظرفیت 14.5 میلیون قطعه در دوره فعال هستند.
وی با بیان اینکه 52 واحد مرغداری در استان راکد است که بیشترین دلیل آن به مشکلات شراکتی و حقوقی بر می‌گردد، افزود: بیش از 10 واحد مرغداری راکد در استان تاکنون به چرخه تولید بازگردانده شدند.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی کردستان اضافه کرد: بیش از 15 هزار نفر به‌طور مستقیم و غیر مستقیم در صنعت مرغداری استان مشغول به‌کار هستند.
ارسال نظر

سوال: بزرگ‌ترین اقیانوس؟ Aram

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار