معاون گردشگری کرمانشاه:
کرمانشاه به دنبال ثبت بزرگترین دندهکباب در گینس
25 غذای استان ثبت ملی میشود
سپهرغرب-گروه گردشگری:معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از برنامهریزی برای پخت و ثبت بزرگترین دندهکباب کرمانشاهی در کتاب رکوردهای گینس و همچنین ثبت ملی 25 غذای محلی کرمانشاه در جشنواره ملی خوراک خبر داد.

وی افزود: با توجه به اینکه حدود دو سال پیش کرمانشاه از سوی یونسکو بهعنوان شهر ملی خوراک در جهان معرفی شد، برای همین پیشقدم شده و از شهرداری خواستیم تا یک جشنواره ملی را با این موضوع برگزار کنیم.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه اضافه کرد: در این راستا مقرر شد شهرداری بهعنوان دبیرخانه و میراث فرهنگی بهعنوان بخش اجرایی این جشنواره را به شکل ملی و با حضور تعدادی از استانهای کشور برگزار کنند.
وی از هرمزگان، کردستان، گیلان و اصفهان بهعنوان شهرهای خلاق کشور در حوزههای موسیقی، خوراک و صنایع دستی نام برد که قرار است در این جشنواره حضور داشته باشند.
امیری افزود: همچنین از چهار استان همجوار کرمانشاه هم برای حضور در این جشنواره دعوت خواهیم کرد.
وی زمان برگزاری این جشنواره را از 23 تا 25 مهرماه و محل آن را پارک شاهد اعلام کرد و گفت: اقدامات مقدماتی همچون نحوه غرفهچینی، اسکان و برپایی سیاهچادر را برای این جشنواره انجام دادهایم.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه با بیان اینکه در حاشیه برگزاری این جشنواره برنامههایی تدارک دیده شده، خاطرنشان کرد: یکی از این برنامهها، پخت و ثبت بزرگترین دندهکباب کرمانشاهی در کتاب رکوردهای گینس است.
وی اعلام کرد: همچنین طی رایزنیهایی که با شورای ثبت آثار کشور داشتهایم، مقرر شده در این ایام به کرمانشاه سفری داشته باشند و در این جشنواره 25 خوراک و غذای محلی استان را به ثبت ملی برسانیم.
امیری تأکید کرد: ثبت 25 غذای محلی کرمانشاه در یک روز درحالی است که هر استان سالانه سهمیه ثبت یک غذای محلی خود را در فهرست آثار ثبت ملی کشور دارد.
وی در پایان هزینه برآوردشده برای برگزاری این جشنواره را حدود 2.5 میلیارد تومان اعلام کرد که بهصورت مشترک از سوی هر دو دستگاه برگزارکننده پرداخت خواهد شد.
شناسه خبر 73969