توزیع 190 تن گوشت قرمز و سفید بین آشپزخانههای اربعین در ایلام
مجتبی شیرخانی روز دوشنبه اظهار کرد: از این میزان 145 تن مرغ و 45 تن نیز مربوط به گوشت قرمز است که 50 تا 60 درصد آن توزیع شده و مابقی نیز به تدریج توزیع میشود.
وی افزود: این میزان فرآوردههای خام دامی از اول محرم تا پایان موج بازگشت زائران اربعین در بین آشپزخانهها توزیع شده یا در حال توزیع است.
مدیرکل پشتیبانی امور دام ایلام ادامه داد: تامین این اقلام مصرفی آشپزخانهها به سفارش اداره کل تبلیغات اسلامی به سازمان جهاد کشاورزی و شرکت پشتیبانی امور دام استان محول شده است.
شیرخانی یادآور شد: عمده این گوشتهای قرمز و سفید وارداتی هستند و گوشتهای تولیدی داخل استان در سردخانهها ذخیره سازی شده اند.
وی اضافه کرد: در صورت اعلام نیاز آشپزخانهها، این شرکت توانایی تامین مقدار بیشتری گوشت قرمز و مرغ را دارد.
گفتنی است، بیش از 70 درصد زائران اربعین در سامانه سماح مرز مهران را برای تردد انتخاب کردهاند.
نزدیکی مسافت به عتبات عالیات و امن بودن طول مسیر در داخل خاک عراق از مهمترین دلایل برای انتخاب مرز مهران توسط زائران است.