تولید سالانه 81 تُن گوشت شتر مرغ در همدان
میثم پورطلوعی روز یکشنبه با بیان اینکه این استان رتبه پنجم تعداد واحدهای پرورش شترمرغ در کشور را به خود اختصاص داد، ابراز کرد: ظرفیت تولید سالانه این واحدها 81 تُن گوشت و دو هزار و 700 قطعه جوجه است؛ بیش از دو هزار و 500 قطعه شترمرغ در 11 واحد این استان پرورش داده میشود.
وی خاطرنشان کرد: از تعداد 21 واحد پرورش شترمرغ استان، 11 واحد درحال حاضر فعال است که شامل چهار واحد مولد، یک واحد توأم و 6 واحد پرواری است که بیشترین میزان فعالیت براساس تعداد قطعه به شهرستان بهار اختصاص دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان خاطرنشان کرد: این تعداد واحد برای 100 نفر بهصورت مستقیم و 150 نفر بهصورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.
پورطلوعی پرورش شترمرغ را صنعتی پُرسود با اشتغالزایی بالا عنوان کرد و گفت: شترمرغ پرندهای با ارزش است که گوشتی مفید و بدون کالری دارد و تخم و چرمش در صنایع دستی کاربردی است.