مدت زمان صدور پروانههای تولید در ایلام به دو هفته کاهش یافت
حسن بهرامنیا روز چهارشنبه در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار کرد: اولویت نخست مدیران حوزه اقتصادی گرهگشایی از مشکلات تولیدکنندگان باشد و در مقابل نیز تولیدکنندگان به تعهدات خود پایبند باشند.
وی افزود: گرهگشایی از مشکل تولیدکنندگان و حمایت قطع از آنان با نگاه مثبت مدیران بسیار ارزشمند و ستودنی است و این روند باید استمرار داشته باشد.
استاندار ایلام بیان کرد: البته در کنار افرایش تولید و صادرات نباید از مسایل بهداشتی و امنیت غذایی محصولات غفلت شود چرا که اصل حیاتی و مهم در تولید هر محصول رعایت ملاحظات بهداشتی و امنیت غذایی است.
بهرامنیا با اشاره بازدید هفته گذشته از دو واحد تولیدی واقع در شهرک صنعتی درهشهر، گفت: طی بازدید انجام شده روند فعالیت کارخانه سیف گستر و کارخانه بیسکویت درهشهر بسیار امیدوارکننده و رضایتبخش بود.
وی در ادامه با تأکید بر رعایت ملاحضات بهداشتی طبق دستورالعملهای معاون غذا و دارو در تولید محصولات غذایی استان، افزود: حمایت از تولید در سایه تضمین امنیت غذایی محصولات و رعایت ملاحظات بهداشتی است.
استاندار ایلام رعایت استاندارد و حفظ امنیت و سلامت غذایی را دو الزام مهم برای شرط فعالیت و حمایت قاطع از طرحهای استان عنوان کرد و گفت: همه تولیدکنندگان باید این دو مؤلفه مهم را نصبالعین خود قرار دهند.
بهرامنیا با بیان اینکه ایلام نیازمند سه کشتارگاه مرغ است، گفت: علاوه بر کشتارگاه مرغ ایلام، باید کشتارگاههای مرغ آبدانان و کارزان شهرستان سیروان نیز به نتیجه برسد.
وی اضافه کرد: رعایت استاندارد و حفظ امنیت و سلامت غذایی دو الزام مهم برای شرط فعالیت و حمایت قاطع از طرحهای استان است که همه تولیدکنندگان باید این دو فاکتور مهم را نصبالعین خود قرار دهند.
در این نشست مشکلات و موانع شرکت سیف گستر درهشهر (تولید ترشی و خیار شور)، شرکت تعاونی درهشهر (تولید انواع بیسکویت)، واحد بستهبندی مواد شوینده، شرکت شیدانه (تولید خوراک دام و طیور)، کشتارگاه مرغ کارزان، جایگاه سوخت فتاحی مطرح و استاندارد ایلام دستورات لازم را برای رفع موانع این طرحها صادر کرد.