واحدهای پخت نان کامل در همدان افزایش مییابد
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان از افزایش واحدهای پخت نان کامل در همدان خبر داد و گفت: درحال حاضر 56 واحد نان کامل در استان فعال است و با توجه به استقبال مردم، این واحدها افزایش مییابد.
حسین خوانساری با اشاره به استقبال مطلوب از برگزاری همایش آرد و نان، اظهار کرد: هدف اصلی از برگزاری چنین نمایشگاههایی، فرهنگسازی در راستای کاهش ضایعات نان و از طرفی ترویج مصرف نان کامل در بین مردم است؛ چراکه سلامت جامعه برای ما اهمیت ویژهای دارد.
وی با اشاره به اهمیت فرهنگسازی از سنین کودکی، افزود: در این نمایشگاه برنامهای فرهنگی برای کودکان درنظر گرفتیم تا نقاشی از نانوایی محل خود تهیه کرده و برای اداره کل غله ارسال کنند تا به آثار برتر جوایزی اهدا شود؛ این کار نمادین با هدف آموزش اهمیت نان و پرهیز از اسراف در میان خانوادهها انجام میشود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان با بیان اینکه نان یکی از اصلیترین اقلام غذایی در سفره ایرانی است و برخلاف بسیاری از خوراکیها هیچگاه از چرخه مصرف مردم خارج نمیشود، گفت: باید قدر نان را بدانیم و در جهت بهبود کیفیت و سلامت آن بکوشیم و کودکان نیز باید یاد بگیرند که نان را اسراف نکنند.
وی با اشاره به استقبال مردم از نان کامل، از افزایش واحدهای پخت نان کامل در همدان خبر داد و عنوان کرد: درحال حاضر 56 واحد نان کامل در استان فعال است که خوشبختانه با استقبال بینظیر مردم مواجه شدهاند.
خوانساری یادآور شد: نان سبوسدار برای افرادی که مشکلات گوارشی، قند خون یا بیماریهای قلبی و عروقی دارند، بسیار مفید است و امیدواریم در آینده همه به سمت مصرف نان کامل حرکت کنند.
وی در ادامه از برنامهریزی برای افزایش واحدهای نان کامل در شهرستانها خبر داد و گفت: با هماهنگی فرمانداران و اتحادیه نانوایان مقرر شده در هر شهرستان چند واحد جدید نان کامل معرفی و راهاندازی شود تا ذائقه مردم بهتدریج به سمت نان سالم و سبوسدار تغییر کند.
این مقام مسئول به برگزاری برنامههای آموزشی در حاشیه نمایشگاه اشاره کرد و افزود: در این رویداد میزگردهای آموزشی با حضور اساتید دانشگاه علوم پزشکی و کارشناسان غذا و دارو برگزار شد تا تفاوت نان سالم و نان نامرغوب برای مردم و نانوایان تبیین شود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان بیان کرد: علاوهبر آن، بخش آموزشی ویژه کودکان با هدف آشنایی با مراحل تهیه نان نیز تدارک دیده شده تا کودکان در قالب بازی با خمیر و پخت نان، با ارزش نان و زحمات تولید آن آشنا شوند.
وی تأکید کرد: تولید و ترویج مصرف نان کامل، مسئولیتی اجتماعی است که همه دستگاهها باید برای تحقق آن همکاری کنند تا مردم استان همدان از نانی سالم و مغذی بهرهمند شوند.
حسین خوانساری با اشاره به استقبال مطلوب از برگزاری همایش آرد و نان، اظهار کرد: هدف اصلی از برگزاری چنین نمایشگاههایی، فرهنگسازی در راستای کاهش ضایعات نان و از طرفی ترویج مصرف نان کامل در بین مردم است؛ چراکه سلامت جامعه برای ما اهمیت ویژهای دارد.
وی با اشاره به اهمیت فرهنگسازی از سنین کودکی، افزود: در این نمایشگاه برنامهای فرهنگی برای کودکان درنظر گرفتیم تا نقاشی از نانوایی محل خود تهیه کرده و برای اداره کل غله ارسال کنند تا به آثار برتر جوایزی اهدا شود؛ این کار نمادین با هدف آموزش اهمیت نان و پرهیز از اسراف در میان خانوادهها انجام میشود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان با بیان اینکه نان یکی از اصلیترین اقلام غذایی در سفره ایرانی است و برخلاف بسیاری از خوراکیها هیچگاه از چرخه مصرف مردم خارج نمیشود، گفت: باید قدر نان را بدانیم و در جهت بهبود کیفیت و سلامت آن بکوشیم و کودکان نیز باید یاد بگیرند که نان را اسراف نکنند.
وی با اشاره به استقبال مردم از نان کامل، از افزایش واحدهای پخت نان کامل در همدان خبر داد و عنوان کرد: درحال حاضر 56 واحد نان کامل در استان فعال است که خوشبختانه با استقبال بینظیر مردم مواجه شدهاند.
خوانساری یادآور شد: نان سبوسدار برای افرادی که مشکلات گوارشی، قند خون یا بیماریهای قلبی و عروقی دارند، بسیار مفید است و امیدواریم در آینده همه به سمت مصرف نان کامل حرکت کنند.
وی در ادامه از برنامهریزی برای افزایش واحدهای نان کامل در شهرستانها خبر داد و گفت: با هماهنگی فرمانداران و اتحادیه نانوایان مقرر شده در هر شهرستان چند واحد جدید نان کامل معرفی و راهاندازی شود تا ذائقه مردم بهتدریج به سمت نان سالم و سبوسدار تغییر کند.
این مقام مسئول به برگزاری برنامههای آموزشی در حاشیه نمایشگاه اشاره کرد و افزود: در این رویداد میزگردهای آموزشی با حضور اساتید دانشگاه علوم پزشکی و کارشناسان غذا و دارو برگزار شد تا تفاوت نان سالم و نان نامرغوب برای مردم و نانوایان تبیین شود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان بیان کرد: علاوهبر آن، بخش آموزشی ویژه کودکان با هدف آشنایی با مراحل تهیه نان نیز تدارک دیده شده تا کودکان در قالب بازی با خمیر و پخت نان، با ارزش نان و زحمات تولید آن آشنا شوند.
وی تأکید کرد: تولید و ترویج مصرف نان کامل، مسئولیتی اجتماعی است که همه دستگاهها باید برای تحقق آن همکاری کنند تا مردم استان همدان از نانی سالم و مغذی بهرهمند شوند.
ارسال
نظر
*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد
نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین
(فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر
شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای
نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.