شناسه خبر:62919
1401/9/3 08:46:40

سپهرغرب، گروه خبر: معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: خروجی شرکت‌های دانش‌بنیان که ایجاد اشتغال و فروش محصول است باید از این پس نمود بیشتری در جامعه داشته باشد.

علی خیرالدین در آیین تکریم و معارفه رئیس پارک و علم و فناوری استان مرکزی اظهار کرد: از مجموع 11 هزار و 400 واحد فناور در کشور دو هزار و 200 واحد دانش‌بنیان هستند که سهم استان مرکزی از این واحدهای فناور 229 واحد و سهم آن از دانش بنیان‌ها 23 واحد است.
وی تصریح کرد: خروجی شرکت‌های دانش‌بنیان که ایجاد اشتغال و فروش محصول است باید از این پس نمود بیشتری در جامعه داشته باشد.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه تعداد شرکت‌های دانش بنیان استان مرکزی نسبت به میانگین کشوری کمتر اما فروش محصولات آنها قابل قبول است، گفت: اشتغال ایجاد شده توسط شرکت‌های دانش بنیان در استان مرکزی یک هزار و 420 اشتغال است.
خیرالدین با تاکید بر لزوم توجه جدی به برگزاری جلسات ستاد اقتصاد دانش بنیان و اجرایی شدن مصوبات آنها بیان کرد: مصوبات خوب ستاد اقتصاد دانش بنیان در استان آذربایجان شرقی که از جمله آنها خرید از محصولات شرکت‌های دانش بنیان است می‌تواند الگوی خوبی برای رفع مشکلات استان مرکزی باشد.
وی با بیان اینکه 10 درصد از بودجه یک هزار و 260 میلیارد تومانی تملک دارایی استان مرکزی باید برای طرح‌های فناورانه هزینه شود، گفت: اختصاص این بودجه نقش موثری در تقویت شرکت‌ها، تعمیر و تجهیزپارک، تکمیل طرح‌های نیمه کاره و افزایش سهم دولت در پژوهش صندوق فناوری دارد که باید به درستی هزینه شود.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار کرد: بر اساس قانون منعی برای استقرار دفاتر شرکت‌های دانش بنیان در بخش مسکونی وجود ندارد که این مهم با هدف حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است.
خیرالدین خواستار بسترسازی برای ورود بخش خصوصی به پارک علم و فناوری شد و تاکید کرد:در پارک‌‌های علم و فناوری یک آورده باید توسط دولت و هشت آورده توسط بخش خصوصی تامین شود.
وی در خصوص وضعیت کنکور و استقبال کم از رشته‌های ریاضی گفت: کمتر از 10 درصد سهمیه کنکور از رشته ریاضی فیزیک در این آزمون حضور می‌یابند، به طوری که هم اکنون در رشته ریاضی و فیزیک در کشور دانشجو وجود ندارد و خطر تعطیلی دانشگاه‌ها را به دنبال دارد.

شناسه خبر 62919