شناسه خبر:56834
1401/3/31 08:41:57

سپهرغرب، گروه خبر: رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کردستان گفت: خانه خلاق گردشگری و صنایع دستی وابسته به این دانشگاه در دست راه‌اندازی است و از ایده‌های نوآورانه همه دانشجویان (اعم از علمی، کاربردی و غیر از آن) حمایت می‌شود.

عادل سی‌وسه‌مرده روز دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران استان کردستان در سنندج اظهار کرد: این مرکز همانند مراکز رشد، در اختیار دانشجویان فعال در زمینه‌های گردشگری و صنایع دستی خواهد بود که تاکنون برای ایجاد آن در سه استان کردستان، خوزستان و خراسان شمالی موافقت شده است.

وی همچنین از امضای تفاهم‌نامه با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای استان به‌منظور ایجاد کارگاه‌های جوار دانشگاه خبر داد و افزود: این طرح برای استفاده از امکانات و تجهیزات فنی و حرفه‌ای برای بهبود آموزش دروس عملی است که در 11 مرکز جامع علمی کاربردی فعال استان اجرایی می‌شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کردستان گفت: در نشست اخیر با حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی پیشنهادی مبنی بر تأمین شهریه دروس عملی دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه‌های شهریه‌پرداز مناطق محروم از محل اعتبارت دولتی مطرح شد که امیدواریم اجرایی شود.

سی‌وسه‌مرده به قرارگیری دو مرکز علمی کاربردی دادگستری و مدیریت صنعتی استان در معرض انحلال اشاره کرد و گفت: این مراکز از ترم آینده دانشجو پذیرش نمی‌کند و دانشجویان شاغل به تحصیل در دیگر مراکز ادامه تحصیل خواهند داد.

وی به آغاز ثبت‌نام از داوطلبان مقطع تحصیلی کارشناسی ناپیوسته از دیروز در کردستان اشاره کرد و افزود: کار ثبت‌نام از این داوطلبان تا پنجم تیر ادامه دارد و ثبت‌نام مقطع کاردانی هم از 14 تا 21 تیرماه انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کردستان با بیان اینکه در حال حاضر 218 رشته محل در مراکز علمی کاربردی کردستان شامل 131 رشته کاردانی و 87 کارشناسی ناپیوسته تدریس می‌شود افزود: در هریک از مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی، 29 رشته محل به مجموع رشته‌های تحصیلی اضافه شده که بیشتر آن‌ها مرتبط با تربیت بدنی است.

سی‌وسه‌مرده با بیان اینکه 170 دانشگاه در کشور فعالیت دارد که یکی از آن‌ها دانشگاه علمی کاربردی با 480 مرکز در سراسر کشور است، افزود: از سه میلیون و 600 هزار دانشجوی مراکز آموزش عالی کشور، 200 هزار نفر در مراکز علمی کاربردی مشغول به تحصیل هستند که در کردستان هم از پنج هزار و 208 دانشجوی ثبت شده در مراکز علمی، کاربردی 2 هزار و 972 نفر انتخاب رشته کرده‌اند.

وی گفت: از آغاز امسال با رعایت استانداردهای مناسب، آموزش حضوری شد و 10 درصد بصورت مجازی بود و در روزهایی که به دلیل آلودگی تعطیل بود، آموزش به‌صورت مجازی برگزار شد تا دانشجویان از درس و تحصیل باز نمانند.

رئیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان افزود: تاکنون بیش از 30 هزار دانشجو از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند که 70 درصد آن‌ها شاغل هستند.

شناسه خبر 56834