شناسه خبر:54220
1401/1/25 09:57:32

سپهرغرب، گروه خبر: فرماندار بهار گفت: شعار سه‌کلمه‌ای سال دنیایی حرف در دل خود دارد و این شعارها در طی سالیان باید به نوعی فرهنگ تبدیل شود.

روح‌اله نباتی در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان بهار ابراز کرد: رویه نام‌گذاری سال‌ها توسط رهبر انقلاب از سال 72 آغاز شده و در سالیان اخیر نام‌گذاری با موضوعات اقتصادی و تولیدمحور و حمایت از آن بوده است.

فرماندار بهار گفت: درحالی که دشمنان می‌خواهند ما را به توجه به مسائل امنیتی وادار به کاری کنند که دوست نداریم؛ اما به‌علت وجود قدرت و توان بازدارندگی نظامی و امنیتی کشور، رهبر معظم این تهدیدات را اولویت اصلی نمی‌داند و اقتصاد را به‌عنوان اولویت مطرح می‌کند.

وی نکاتی را در باب شعار سال متذکر شد و افزود: این شعار سه‌کلمه‌ای دنیایی حرف در دل خود دارد و این شعارها طی سالیان باید به‌ نوعی فرهنگ تبدیل شود.

این مقام مسئول اظهار کرد: سیاست‌ها و برنامه‌های امسال باید در راستای تحقق شعار سال تبیین و مصادیقش مشخص شود.

وی با تأکید بر عمل به شعار سال، تصریح کرد: شعار سال عموماً موضوعات فرهنگی هستند و از فرهنگ نشأت می‌گیرند و باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود و نباید کارهای روزمره با عنوان شعار سال انجام شود؛ از کارهای نمایشی بپرهیزیم، تکلیف سنگینی برعهده ما است، دستگاه‌های اجرایی این شعار را با تفکر خود تبیین کنند.

نباتی بر ورود دستگاه‌های اجرایی به موضوعات تخصصی دانش‌بنیان تأکید کرد و گفت: دستگاه‌های اجرایی در موضوعات علمی، زمینه‌های جدید اقتصادی به‌وجودآمده، کسب‌وکارها، تخصص‌ها و فناوری‌های جدید ورود کنند تا به هدف نهایی که تولید، اشتغال و دانش‌بنیان است، برسیم که به تحقق اقتصاد مقاومتی، اقتصاد درون‌زا و برون‌زا و اقتصاد عدالت‌محور و مردم‌پایه منتهی شود.

وی اظهار کرد: نهادهای فرهنگی در تبیین شعار سال باید پیشگام باشند تا مردم را برای پای کار آمدن مجاب کنند و دستگاه‌های اجرایی نیز بر مبنای آیین‌نامه و قوانین مرتبط با شعار سال حرکت کنند تا از مسیر خود منحرف نشوند.

در ادامه قائم‌مقام دبیرخانه شورای قرآن استان همدان نیز اظهار کرد: در سال گذشته 50 جلسه تخصصی در طول 9 ماه برای تدوین سند راهبردی پنج‌ساله قرآنی استان برگزار شد و درنهایت سند قرآنی و فرهنگی استان تدوین و ابلاغ شد.

جواد سعیدی ادامه داد: در این سند اهداف، چالش‌ها، بایدها و نبایدها، الزامات، نهادهای مسئول و همکار و چشم‌انداز در حوزه کمیت در بازه‌های زمانی مختلف مشخص شده است.

وی با تأکید بر ترویج سبک زندگی اسلامی و انس با قرآن، گفت: در این راستا چهار جلسه مستمر شورای فرهنگ عمومی استان با دستور کار قرآن برگزار شده و همه ظرفیت‌های فرهنگی استان آماده است و در حوزه قرآن و فرهنگ باید گام‌های بالاتری با اعتماد به مردم و نه با تصدی‌گری دولت برداشته شود.

این مقام مسئول اظهار کرد: سند قرآنی استان در سه بخش تدوین شده و سه کارگروه آموزش تبلیغ و ترویج و پژوهش در این سند پیش‌بینی شده است.

وی یادآور شد: سند راهبردی فعالیت‌های قرآنی برش یک‌ساله دستگاهی و شهرستانی دارند و به کل ادارات، نهادها و تشکل‌های مردمی ابلاغ می‌شود.

سعیدی تأکید کرد: سند راهبردی فعالیت‌های قرآنی استان همدان برای کلیه دستگاه‌ها، نهادها و ادارات دولتی، غیر دولتی و تشکل‌های مردمی لازم‌الاجرا است.

وی اظهار کرد: باید این مهم را درنظر گرفت که درصورتی که جوانان به سوی قرآن و جلسات قرآن میل یابند و آموزش‌های صحیح اتفاق بیفتد، شاهد بازگشت به سوی قرآن و دین خواهیم بود.

در پایان حجت‌الاسلام محمدعلی ارزنده، امام‌جمعه بهار بر اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی تأکید کرد و گفت: موضوعات شورای فرهنگ عمومی باید به‌صورت تخصصی درنظر گرفته شده و موضوعات شورا برای یک سال مشخص شود و فراخور زمان موضوعاتی برای طرح در شورا درنظر بگیریم.

شناسه خبر 54220