![]() |
کد خبر : 83616 تاریخ : 1403/3/24 گروه خبری : اقتصادی |
|
7 توصیه دامپزشکی برای ذبح دام عید قربان |
|
|
|
|
در این اطلاعیه به مناسبت عید سعید قربان آمده است: ضمن عرض تبریک فرا رسیدن عید سعید قربان، به اطلاع مردم ایران میرسانیم به منظور حفظ سلامت هموطنان گرامی و تأمین بهداشت عمومی جامعه، سازمان دامپزشکی کشور و ادارات کل دامپزشکی در سطح استانها آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دامهای قربانی شما در روز عید سعید قربان باشند.
بازرسان بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظران شرعی با استقرار در نقاط مختلف شهرها بهویژه در محل کشتارگاههای دامی (ثابت و سیار)، دامهای کشتاری شما را از نظر آلودگی به عوامل بیماریزا بالاخص بیماریهای مشترک بین انسان و دام بازرسی کرده و سلامتی مصرفکنندگان را از ابتلا به بیماریها تضمین خواهند کرد. سازمان دامپزشکی کشور در این اطلاعیه از مردم خواست به مناسبت عید سعید قربان بهمنظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیههای بهداشتی ذیل را جدی بگیرند: 1- از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان و منازل اکیداً خودداری کنند. 2- گوشت و آلایش خوراکی دام ذبحشده را قبل از مصرف حداقل 24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند. 3- برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده کنند. 4- از برش دادن کیستها و آبسههای موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری کنند. 5- اندامها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند. 6- گوشت و آلایش خوراکی را تا جایی که ممکن است کاملاً پخته و سپس مصرف کنند. 7- وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی کنند. |
| لینک | |
| https://www.sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/83616 | |